• Slider 231

Tilbud

BILINTERIØR I SKINN PÅ INDIVIDUELL BESTILLING


Med bilinteriør fra JAVA CAR DESIGN får du sikkerhet på beste kvalitet på utførelsen, eleganse, luksus og komfort.


Profesjonelt arbeid, grundighet og omhu for detaljer – disse er prinsippene vi har etterlevd fra begynnelsen av vår virksomhet.


Våre skinntrekk er kun laget av edle materialer i toppklasse.


Vi gir et stort utvalg av muligheter for personalisering. Vi oppfyller drømmer og individuelle ønsker av våre kunder, gir faglig veiledning og bistand.


Tilbudet vårt omfatter over 1000 farger og typer av 100% ekte bilskinn og et bredt utvalg av farger på original Alcantara – et eksklusivt materiale brukt i biler i beste utgaver.


Over 40 utstillingsseter fra RECARO i ulike fargekombinasjoner og med forskjellige sømtyper gjør det lettere å ta den endelige beslutningen om valg av trekk. Du kan også se visualiseringer av prosjekter mot betaling.


Iøynefallende sømmer i kontrastfarge eller diskré tidsløs eleganse? Valget er ditt.

 

Vi tilbyr kompleks utførelse av bilinteriør i skinn eller alcantara, vi driver også med omtrekking av slike elementer som:


- forseter,
- bakseter,
- dører,
- dashbord,
- tak,
- ratt,
- girstenger,
- gulv og tepper,
- motorsykkelseter,
- barneseter.


Hvert element kan bli dekorert med broderi eller trykk.


Vi utfører også setevarme til bilseter – montering av varmeputer i alle typer biler, reparering av skinntrekk og modellering, profilering av bilseter.


Dette er bare en generell oversikt over våre tjenester, vi tar også gjerne uvanlige oppdrag innen utførelse av bilinteriør.