• Slider 226

Om bedriften

Historien av bedriften JAVA CAR DESIGN begynte i 1995.


Eieren, Sławomir Jaworski, bestemte seg for å starte virksomhet innen omtrekking av bilinteriør i skinn da det viste seg at hans nykjøpte bil hadde interiør i økologisk skinn, som har betydelig verre  kvalitet enn ekte skinn. Det manglet bedrifter som kunne lage ekte skinntrekk profesjonelt og i høy standard på individuell bestilling. Derfor oppfylte han sin hensikt og opprettet JAVA CAR DESIGN.

 


Prestisjen som ligger i varemerket  JAVA CAR DESIGN etter over to tiår med lidenskap og suksesser er resultat av høy kvalitet og originalitet av våre tjenester og fokus på kunders behov og forventninger.
Bedriften vår spesialiserer seg i utførelse av skinntrekk, spesielt for bil-, fly- og båtbransjen.


Vi samarbeider med produsenter, hovedimportører og forhandlere, og gjennomfører både flåteoppdrag og oppdrag fra individuelle kunder.
Våre avanserte maskiner, erfarne fagmenn og skinn av høyeste kvalitet bidrar til å opprettholde JAVA CAR DESIGN sin standard som garanterer utførelse på høyeste nivå.


Våre produkter er nøye testet, vi satser på systematisk og konsekvent utvikling.


Vår erfaring har gitt oss vårt fortjente gode rykte om beste kvalitet på utførelsen og vår stilling som leder og pioner i markedet for personalisering og styling av bilinteriør.